0,00 Lekë

produktet e reja Trego te gjitha

3 Artikull (artikuj)

për faqe

Rrjet  Lista 

Set Descending Direction
 • ELEKTRA EMJ-18CW

  ELEKTRA EMJ-18CW

  ELEKTRA EMJ-18CW Murale , Shume efikase ne ngrohje
  11 990,00 Lekë
 • ELEKTRA EPJ-1260D

  ELEKTRA EPJ-1260D

  ELEKTRA EPJ-1260D Fibra Karboni, I papershkrueshem nga uji , Lartesi 62 cm ,Korniza Alumin, Perdorimi (Dhoma gjumi, Kopshti, Dhome ndenje, Restorant Bar Café, Vende me lageshtire )
  14 990,00 Lekë
 • ELEKTRA ESJ-18CS

  ELEKTRA ESJ-18CS

  ELEKTRA ESJ-18CS
  15 990,00 Lekë

3 Artikull (artikuj)

për faqe

Rrjet  Lista 

Set Descending Direction

productâ tipare Trego te gjitha

4 Artikull (artikuj)

për faqe

Rrjet  Lista 

Set Descending Direction
 • ATLANTIC 2012 500W

  ATLANTIC 2012 500W

  ATLANTIC 2012 500W
  15 990,00 Lekë
 • ISKRA TURBO DL01S 2000W

  ISKRA TURBO DL01S 2000W

  ISKRA TURBO DL01S 2000W
  3 990,00 Lekë
 • ATLANTIC F19 2500W

  ATLANTIC F19 2500W

  ATLANTIC F19 2500WDIZAJN I RI KRIJUAR PER TE ARRITUR RRITJE ME TE SHPEJTE TE TEMPERATURES DHE NE MENYRE HOMOGJENE *Perfitimet e Ngrohjes me panele HD* •Dalje me te madhe te ajrit per shkembim me te madh te nxehtesise •Homogjinitet i panelit te perparme •Nuk ka humbje te energjise /Paneli nxehet por nuk mbinxehet KOMOD • Ngrohje Homogjene • Ngrohje te shpejte • Termostat elektronik • Izolim te dyfishte elektronik per sigurine tuaj • Montim ne mur dhe i levizshem KURSEN ENERGJI •Termostat elektronik (komod, kursen energji, kualitet i larte) • Mbrojtje automatike e mbinxehjes • Elementi mbeshtjelles perbehet nga alumini (I sigurte , i qete dhe i qendrueshem)
  14 990,00 Lekë

4 Artikull (artikuj)

për faqe

Rrjet  Lista 

Set Descending Direction